woensdag 4 april 2018

Anwb zakelijk contact

Hier vind je informatie over de meest voorkomende servicevragen. En wist je dat je via Mijn ANWB voor de Zaak ook zelf aanpassingen kunt doen? Met Wegenwacht voor de Zaak is zakelijk en privé rijden gedekt.


Hallo, ik ben Iris de virtuele medewerker van ANWB. Hoe geef ik een adreswijziging door? Voor het opzeggen of wijzigen van je lidmaatschap of abonnementen kan dit formulier niet gebruikt worden.

Neem hiervoor contact op met het Leden Service. Neemt u dan contact op met Verkeersveiligheid Groep Nederland. De particuliere en zakelijke ANWB rijvaardigheidstrainingen worden voortaan uitgevoerd . Soms roept een nieuwe factuur vragen op. Het zakelijke lidmaatschap is kentekengebonden, dus hulp bij pech ongeacht wie er.


U kunt veel informatie vinden op anwb. Bekijk een overzicht van uw kosten. Bent u niet tevreden of heeft u een klacht over de ANWB ? Je kunt als zakelijke klant ook online pech melden.

Hoe meer voertuigen u toevoegt, hoe voordeliger u uit bent! Wilt u meer dan voertuigen toevoegen? Kosten declareren ANWB voor de Zaak.


Op basis van je zakelijke Wegenwacht Service kunnen verschillende kosten vergoed worden. Wanneer is het een goed moment om te bellen met het ANWB Leden Service Center? Dat zie je in onderstaande grafiek. Deze grafiek geeft een indicatie van . Gegevens inzien en wijzigen Wegenwacht Services. Hoe kan ik inloggen op Mijn ANWB voor de Zaak?


Elk ANWB voor de Zaak lid heeft toegang tot een . Bij mijn ANWB voor de Zaak kunt u uw wagenpark overzichtelijk beheren. Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Staat wat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met ons Leden Service Center.


Wij staan je graag te woord en zorgen direct voor de juiste verwerking. Hoe dan ook, we willen graag van je horen. Daarom vragen we je contact met ons . Wil je je adresgegevens wijzigen?

Doe dit direct online met je ANWB - inlogaccount. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. Bij pech in het buitenland doen we er, net als in Nederlan alles aan om u snel weer op weg te helpen. Als je twijfelt of je het juiste Wegenwacht pakket hebt, dan kun je hier de Wegenwacht Keuzehulp doen.


Misschien een Wegenwacht service bij je lidmaatschap afsluiten? Of een adreswijziging doorvoeren? De berijder van de auto neemt bij een probleem contact op met het pechnummer van de leverancier. Achter de schermen komt deze oproep uit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts