woensdag 28 maart 2018

Waterstand opnemen

Contacteer daarvoor je watermaatschappij. Optie 3: Goudkleurige langwerpige . Daar waar wij water leveren, zit meestal ook een watermeter van ons. Elk jaar moet u de meterstanden op deze meter aan ons doorgeven.


Meternummer: dit is het nummer van je watermeter. Controleer of de laatste cijfers dezelfde zijn als het nummer op je meterbrief.

Elk jaar ontvangen onze klanten een oproep om de stand van de watermeter aan Oasen door te geven. Het komt vaak voor dat klanten dan per . Kijk hier welke cijfers van uw meterstand u moet doorgeven voor drinkwater. Moet je aanwezig zijn als de DNB de meterstand komt opnemen ? Het opnemen van de meterstanden van je elektriciteitsmeter of gasmeter . Geef gemakkelijk online uw meterstand door.


Bij de veelgestelde vragen leest u hoe u de watermeter af kunt lezen en wanneer u de meterstand doorgeeft. We tonen hoe u de gasmeterstand afleest en u leert de elektriciteitsmeter aflezen.

U moet het wel zelf vragen aan de watermaatschappij. Als beschermde klant kunt u elk jaar gratis de stand van de watermeter laten opnemen. Uw watermeter registreert nauwkeurig hoeveel water u gebruikt. Door middel van deze registratie kunnen wij jaarlijks een rekening opmaken, gebaseerd op uw . Wat vind ik terug in de online klantenzone van De Watergroep?


Ik woon in een appartementsgebouw maar weet niet welke meter van mijn appartement is. Hoe kan ik nagaan welk meternummer aan mijn appartement . Een watermeter registreert precies hoeveel water u gebruikt. U herkent de standaard watermeter aan het metalen of plastic sluitklepje.


Op ons werkgebied staan verschillende soorten elektriciteits- en aardgasmeters opgesteld. Bekijk hier welk type meter je hebt, en hoe je die correct afleest. Heeft u een vraag over de meterstand van uw watermeter? Bekijk dan hier onze veelgestelde vragen over de meterstand.


Heeft u voor uw waterverbruik een kaartje of e-mail ontvangen? Geef de meterstand van de watermeter hier direct door. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. U ziet een overzicht van alle vragen per categorie, maar u kunt in het zoekvenster ook .

Ik heb net de waterstand opgenomen. Bij de verbouwing van ons huis voorzien we een nieuw privaat rioleringsstelsel. Wat zijn de richtlijnen (diameters, dieptes, tussenafstanden) voor onze . U vindt uw veiligheidscode op uw meterbrief.


Indien onze meteropnemers toegang hebben tot de meters, kunnen ze de meterstand opnemen. If our meter readers have access to the . Meterstand ingeven Jaarlijks je meterstand doorgeven doe je eenvoudig online. Zorg ervoor dat je de code vermeld op je mail of uitnodigingskaart bij de hand . Natuurgebieden helpen de grote hoeveelheid gevallen regenwater op te vangen en gedoseerd af te voeren naar zee. Vul je registratienummer en veiligheidscode in.


Je vindt deze terug op je meterbrief. Werknemer heeft als taak het dagelijks opnemen van de stand van de watermeter voor de fabriek. De watermeter bevindt zich buiten en naast .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts