vrijdag 19 januari 2018

Magnetisch schaaltje

De zoektocht naar paperclips en schroeven vindt eindelijk zijn einde! Kleine metalen onderdeeltjes worden veilig en stijlvol in het kleine magnetische. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Handig metalen schaaltje , met in de bodem een magneet , blijft dus op alle metalen (stalen) oppervlakken plakken, (auto), maar ook de spijkers en schroefjes . De magneetschaal heeft een sterke magneet en ook op de kop worden geplaatst. Door de krachtige magneet kan deze magnetische schaal tevens .

Dit magnetische schaaltje van Perel is ideaal voor het vasthouden van bijvoorbeeld spijkers, schroeven, vijzen, moeren en bouten. Deze magnetische schaal is ideaal om klein werkgerief vast te houden. Ze heeft een roestvrije afwerking, krachtige magneten en een rubberen bescherming. Voor het bewaren van schroeven, moeren, nippels etc. OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Perel Opbergsystemen.


Vandaag besteld is morgen in huis. Kenmerken: - voor het vasthouden van metalen items zoals vijzen, moeren, bouten, … - roestvrije afwerking. Toolland HPUTmagnetisch schaaltje.

Specificaties: - magnetische inductie: 0. Laagste prijs-garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar. Een handig hulpje dat je zelf kunt maken als je veel met spelden omgaat, bijvoorbeeld bij het. Zorgt ervoor dat schroefjes en boutjes bij elkaar blijven.


Zowel de binnenzijde als de onderzijde van de schaal zijn magnetisch. Secures essential fixing components. Extra strong magnet on underside. Het magnetisch schaaltje houd gemakkelijk metalen items zoals schroeven, bouten, moeren etc.


De schaal heeft een roestvrije afwerking, krachtige . Het is het kenmerkende geluid van de garage of de werkplaats zonder magnetisch schaaltje , wanneer voor de zoveelste keer een vijs uit de sowieso al. Beschikt over een roestvrije afwerking, krachtige magneten en een . Armband magnetisch multifunctioneel. Schrijf de eerste review over dit. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze magneetschalen.


Magneetbakje rond (1x 30mm). Hiermee verzamelt u gemakkelijk bouten en moeren. Dankzij de zeer krachtige magneet kan de schaal.


Dit inklapbaar magnetisch schaaltje kan aan elk ijzerhoudend voorwerp bevestigd worden.

Na gebruik kan het makkelijk in de gereedschapswagen worden . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Perel schaaltjes aanbied. Materiaal : Staal ⭐ Merk: Perel. Aan de onderkant van de roestvrijstalen schaal zijn twee grote magneten gemonteer fraai afgewerkt met een beschermde PVC laag. Nieuwe en gebruikte magnetische gereedschappen worden te koop aangeboden op Werktuigen.


En dit professionele veelzijdige magneet gereedschap kunt u . Strijk met één kant van een magneet minstens twintig keer langs de naald. Ga steeds in de richting van het oog en beweeg . Praktisch dienblad met magnetische bevestiging. In verschillende kleuren en gepresenteerd in een doos.


ONLINE VEILING: Deze week, een magnetisch schaaltje van Classic Parts, onmisbaar bij het sleutelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts