woensdag 27 september 2017

Huis zuiveren

Maar het kan grondiger: door middel van space clearing reinig je een huis energetisch. Voor het zuiveren van een ruimte kun je ook alleen jezelf inzetten. Een milde manier om je huis te zuiveren van negatieve energie is het plaatsen van een zoutkandelaar.


Dit is een brok zout uit het Himalaya . Ik help je graag met een gericht advies over het zuiveren van de energie in jouw huis of woning.

Er is veel dat je, naast het reinigen met witte salie, zelf kunt . Waarom zou je je huis reinigen? We kennen het denk ik allemaal wel, de dag na een . Soms loop je een kamer binnen en voelt de ruimte niet goed. Soms zit je zelf niet lekker in je energie.


Vervuilde energie kan je goed reinigen . Maar je kan ook nood hebben om jezelf of je huis te onstoren van negatieve energie na bvb ruzie of onenigheid. Het is ook aan te raden om je huis te zuiveren.

Laat altijd je huis reinigen of zuiveren indien je entiteiten vermoed. De invloed van entiteiten wordt vaak onderschat en pas achteraf beseft men hoe belastend . Als je interesse is gewekt dan zou ik het geweldig vinden als je mee doet met de workshop waarin we samen jouw huis volledig en diepgaand zuiveren. Mensen worden steeds bewuster en gaan meer aanvoelen wat zich in hun huis , maar ook rondom hen verandert.


En ik ga deze lente mijn huis zuiveren met witte salie! In uur je woning of ruimte energetisch zuiveren en reinigen. Geen last meer van entiteiten of negatieve energieën. In de reading hoor je waarom ze hier zijn . Je kan dan je huis energetisch reinigen, en zo zorg je er voor dat de energie in je huis. Vuur is een krachtig middel om een ruimte te zuiveren.


Het reinigen van een huis met wierook wordt ook regelmatig geadviseer maar ook gedaan door mediums. Als men wist wat de werkelijke . En ook al is het huis wèl brandschoon en kan je er bij wijze van spreken van de vloer. Pendel energie uit in huis voordat je gaat zuiveren.


Het zuiveren van het huis begint met het neerzetten van het zout en het water. Nu willen we het huis zuiveren en reinigen van vreemde en . Het waarom van reinigen of zuiveren is nog duidelijker aan de orde bij een noodzaak tot het reinigen van een huis of gebouw.

Wat zijn redenen om je huis te reinigen en hoe moet dit? Dat we ons huis reinigen en schoonmaken met een lekker sopje kennen we allemaal wel, maar reinig jij je huis ook energetisch? Een energetische zuivering of reiniging van je huis , tuin en omgeving gaat over het zuiveren en herstellen van de energie in de oorspronkelijke staat.


Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn waarom het nodig is om een huis energetisch te zuiveren. Je huis zuiveren met salie, dit is een zeer krachtig tuinkruid. Groene planten zuiveren de lucht en de energie in je huis.


Voor inspiratie verwijs ik je door naar dit artikel op de website van Gezonder Leven. Dit zou de lucht letterlijk in je huis zuiveren doordat het bacteriën doodt. En figuurlijk gezien verjaagt het de negatieve spanningen.


Gelukkig is er een heleboel dat je zelf kunt doen om de lucht te zuiveren in huis en het leefklimaat te verbeteren. Maak je nieuwe of bestaande huis vrij van negatieve energie door te smudgen,. Door je huis te reinigen met witte salie, verdrijf je alle restjes . Mijn dochterje van ervaart een negatieve entiteit in ons huis. Mijn zoon heeft witte salie gebruikt om ons huis te zuiveren. Soms kan het wel eens zo zijn dat het niet lekker voelt in huis , uw gezin slaapt slecht, zelf heeft u allerlei klachten, waarvan u de oorzaak niet kunt achterhalen.


Wanneer we last ervaren van entiteiten, dan zijn het negatieve emoties van mensen die blijven hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts