maandag 3 oktober 2016

Clickfit fusion

FlatFix Fusion is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, gecoat staal en hightech kunststof. Dit biedt een aantal voordelen: het systeem is hierdoor ultralicht en . Flatfix fusion montagesystemen voor het monteren van zonnepanelen op het platte dak ook is oost west uitvoering. Tot sneller dan andere montage systemen en TuV . FLATFIX FUSION MONTAGESYSTEEM VOOR PLATTE DAKEN. Met een minimum aan ballast kan het gekoppelde aerodynamische systeem voor . Hét innovatieve en supersnelle systeem voor platte daken. Voor de montage van zonnepanelen op een schuin dak is Clickfit de betere . ClickFit ( Fusion ) Koppelklem Alu (los).


Esdec levert twee innovatieve systemen genaamd Clickfit en Flatfix. Voer het wachtwoord in en klik op. NIEUW - Clickfit standaard wordt opgevolgd door het universeel toepasbare. De innovatieve systemen Clickfit en Flatfix onderscheiden zich doordat ze.


Deskundig advies en snelle levering. Gedegen technische ondersteuning. Artikelcode, Beschrijving, Prijs. Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en andere . Groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering en persoonlijk advies. Voor deze installaties op schuine- en platte daken hebt u slecht één . De door Atama gebruikte montage systemen Clickfit en Flatfix zijn ontworpen en.


Ecomy werkt alleen met merken die getest en goedgekeurd zijn op basis van de Duitse kwaliteitsnormen zoals Hanover solar. Clickfit kun je gebruiken voor portret en voor landscape montage. Flatfix Fusion is ontworpen om slechts met een gering aantal componenten . Het Clickfit montagesysteem onderscheidt zich doordat het zeer snel en eenvoudig aan te brengen op ieder schuindak.


Beschikbaarheid: Niet op voorraad. Voor de levertijd van dit artikel, neem contact met ons op. Bij dit dak wordt naast het schuine dak ook gebruik gemaakt van het platte dak voor . The main components are linked to each . Door het unieke ontwerp is het mogelijk om dit montagesysteem twee keer zo .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts