donderdag 18 augustus 2016

Zuurstof tank

Hyperbare zuurstoftherapie (HBOT) is een medisch specialistische behandeling waarbij patiënten 1 zuurstof inademen in een hyperbare . Indicaties ‎ Contra-indicaties ‎ Bijwerkingen ‎ Werking Hyperbare zuurstofbehandeling - Da Vinci Kliniek - Geldrop https://www. De hyperbare zuurstof behandeling (therapie). In de tank ontstaat dit gevoel doordat de druk aan de buitenkant van het trommelvlies hoger is dan aan de . Met luchtdruk en veel zuurstof kunnen moeilijk te genezen wonden sneller.


Beste patiënt, Uw arts schreef u een behandeling met hyperbare zuurstof voor. Wanneer wordt een behandeling met hyperbare zuurstof gegeven? Een behandeling met hyperbare zuurstof kan er voor zorgen dat klachten na een medische . Bij de zuurstoftherapie onder druk neemt de patiënt plaats in een tank, gelijkend op een.


De nieuwe zuurstoftank biedt uitkomst bij langdurige wonden. Bent u in het verleden bestraald voor kanker? En heeft u daar klachten aan over gehouden?


Dan kunt u baat hebben bij hyperbare zuurstoftherapie. Welke vorm ook gekozen wordt, de zuurstof wordt op dezelfde manier toegedien namelijk in gasvorm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts