maandag 1 februari 2016

Wandhaard

Waarom bij Haardjesland een Elektrische wandhaard kopen? Wij bestaan ruim 25jaar, en hebben inmiddels enorm veel ervaring op gebied van elektrische . Vind bio ethanol wandhaard op Marktplaats. Sfeerhaarden koop je eenvoudig online bij bol. Ruby Fires Varese - elektrische wandhaard.


Geen rookkanaal en toch het gevoel en de sfeer van een echte haard willen hebben?

Fraaie haarden voor aan de wand van Faber en Ruby Mystic Fires - zoals de Faber Nissum en de Ruby RFdeze haarden zijn te gebruiken als wandhaard. Levertijd: direct leverbaar (betaal veilig online met iDeal of betaal contant bij aflevering)Aflamo elektrische wand sfeerhaard met een realistisch vlameffect. De Trivero 1is een brede elektrische design wandhaard.


Op zoek naar een leuke en sfeervolle decoractie voor aan uw muur. Deze mooie haard brand op basis van vloeibare bio-ethanol, u heeft geen afvoerkanaal of elektrische aansluiting nodig. De verbranding van de bio ethanol.


De stijlvolle Trento Suite ombouw is beschikbaar voor beide maten Skope wandhaarden , . De sfeer van een haard zonder de rommel? Ga voor een moderne elektrische wandhaard !

De wandhaard sfeerhaard is helemaal compleet met luxe Brander en ophangsysteem. Met deze combinatie haalt u echt iets unieks in huis. Classicflame Serenity - Elektrische wandhaard. Productnummer: CF Serenity € 3900. Wandhaard Opti-myst Shelf van het merk Faber is verkrijgbaar bij Zitmaxx Wonen.


De grootste collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen. Je brengt gezelligheid in iedere kamer. De bio-haarden verbruiken bio-ethanol (brandstof afkomstig van biologisch afbreekbare bronnen, waaronder suikerbieten). Het touch-screen van deze wandhaard licht enkel op zodra dit aangeraakt wordt, na een aantal seconden wordt dit bedieningspaneel weer donker.


OMSCHRIJVING: Moderne decoratieve elektrische LED wandhaard Wide. Geeft een mooie diepte aan het vuurbeeld en een comfortabele warmte. Specialist in lichtgevende gadgets. Hanghaarden met kachel verwarming. De Varese is een moderne elektrische LED wandhaard.


Bekijk de goedkope aanbiedingen. Deze wandhaard heeft keuze uit diverse vuurbeelden en kan indien. De Bio-Blaze is geen kachel maar een puur decoratieve haard om aan de wand te hangen. Hij brandt op bio-ethanol en verbruikt ongeveer 1 .

Deco Technische gegevens: Breedte: 6mm Lengte: 4mm Diepte: 1mm De capaciteit van de . De Prometheus Double Wandhaard van Safretti is een luxueuse haard met dubbele vlam. Bio Flame HH wandhaard - genieten van een heerlijk vuurspel met deze Bio- ethanol haard. Geef uw interieur net dat beetje extra met deze wandhaard ! Bio Ethanol wandhaard , afmeting ca. Een idee dat op het eerste gezicht niet absurd lijkt, heeft geen enkele waarde” (Albert Einstein). Er was inderdaad een ingewikkelde.


MODERNE INBOUW EN HANG HAARDEN U kent ze vast allemaal, de grote jongens van de inbouwhaarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts