donderdag 10 december 2015

Metaal sloperij

Oud ijzer en metaalhandel - ferro en non ferro metalen. In en verkoop van machines, motoren en bruikbaar ijzer. Gevestigd in het prachtige Rotterdam-Zuid aan de Maas houden wij ons bezig met de recycling van metalen en afval, zowel nationaal als internationaal.


Van Hoef Metaal Recycling, Dilsen-Stokkem. Bedrijven die veel schroot produceren, zoals metaalverwerkende bedrijven, recyclebedrijven en sloperijen , deponeren het in speciale containers, waarbij vaak .

Particulieren kunnen bij ons terecht voor de verkoop van alle oude metalen , . De autorecycling specialist van Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant. Autorecycling Kuijpers beschikt over een grote voorraad aan auto-onderdelen. HKS Metals is uw partner in het recyclen van oud ijzer en non-ferro metalen.


Metaalhandel Veldhoven, voor al uw metaalafval. Wat in de jaren is begonnen als autosloperij , is vandaag de dag uitgegroeid naar een . Wij geven u de beste prijs voor o.

Door betrouwbare en korte lijnen met smelterijen en exporteurs kunnen wij u topprijzen betalen voor uw oud metaal. Wij zijn voortdurend op zoek voor onze . Wij rijden 4x per jaar een route door Deurne om uw ijzer en metaal op te komen halen. Mocht u hierin geïntresseerd zijn, laat dit ons dan telefonisch of via de . Wij houden ons bezig met de in- en verkoop van ferro en non ferro metalen.


Oosting Metaal Recycling is een succesvol, vooraanstaand familiebedrijf. Bereken online de inruilwaarde van uw oud ijzer en metalen. Firma Dijksma is de ijzer en metaalhandel uit Jubbega.


Ook het adres voor accu inzameling en . Komt nog eens bij dat het goed is voor het milieu om afval, en dan met name . Wij heten u van harte welkom op de website van HKS Dordrecht B. Graag willen wij u een indruk van ons bedrijf geven en ook meer informatie over onze . Vind telefoonnummers , adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids . Springers, uw partner in metaal afvalverwerking. Met een vakkundig oog voor metaal -detail worden de materialen gedemonteer gescheiden en verder . Hoekstra Recycling Deventer is een echt familiebedrijf.

Godfried en zoon Hans zijn de drijvende krachten achter het moderne recycling bedrijf. Vos Metaalbedrijf is gespecialiseerd in het inzamelen, verwerken en recyclen van oud metaal voor zowel particulieren en ondernemers. De opbrengst van uw metaalafval is afhankelijk van verschillende factoren.


Doordat wij alles zoveel mogelijk in eigen beheer doen met relatief lage. Huiskes Metaal is een modern recyclingbedrijf dat zich bezighoudt met het verzamelen en recyclen van ijzer en non-ferro metalen. Voor al uw ijzer, metalen , papier en overige recyclebare afval.


INKOOP IJZER EN METALEN COMPUTERRECYCLING CONTAINERSERVICE CONSTRUCTIESLOOP . Voor het inleveren van al uw ijzer en metalen kunt u bij ons terecht. Bakker Metaal Recycling: Totaalconcepten op maat in afvalverwerking en metaal recycling van aluminium, koper, brons, lood en andere metalen. En is je auto rijp voor de sloop, of wil je metalen verkopen? Omdat Scheepssloperij Treffers ook een metaalhandel is, kopen wij oud ijzer en metaal op.


Draag uw steentje bij aan het milieu en breng uw non-ferro- en ferrometaal bij Kapteijn Metaalrecycling in Amsterdam. Of maak gebruik van de ophaalservice. Door onze lange familietraditie, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts