maandag 28 september 2015

Stroom restaurant

De plek om te ontmoeten op de Lloydpier in Rotterdam. Stroom , AmsterdaBekijk onpartijdige beoordelingen van Stroom , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Op weg naar de Chinees in Bemmel reden wij bij toeval langs het oude waterpompstation in Lent waar nu een nieuw en hip restaurant zit. Welkom het gloednieuwe restaurant in een oud waterpompstation in Lent ( Nijmegen).


STROOM bezorgt ook bij je thuis.

In dit sfeervolle gebouw kun je ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Stroom lijkt vooral te willen scoren op hipheid dat met name het interieur van het restaurant uitstraalt. De Schiecentrale staat ook wel bekend als het kloppende hart van de . Echte aanwinst voor Nijmegen Noord. Het Beaufort-team leidt het gebeuren in uitstekende banen.


Een tijdje terug gingen wij op pad met Tim Hogenbosch in de bossen bij Groesbeek. De Nijmeegse boswachter, die vooral bekend is vanwege .

In het Gelderse Lent ligt het hippe restaurant Stroom. In een voormalig waterpompstation stroomt nu de energie, klinkt gelach, hoor je kinderstemmen en zit je . Bespaar met de Diner jaarkaart op je rekening bij Stroom. De nieuwe huiskamer in de pijp. Een groot succes tijdens de eerste dagen is met name de Vega . Waaromgaat dat de ene nieuwe zaakje het wel maken?


In deze aflevering: café- restaurant Stroom aan de Vossenpelsestraat in Lent. Hotels, restaurants en cafetaria verbruiken allemaal flink stroom en gas en meestal buiten de reguliere piekuren. Deze bedrijven hebben juist veel baat bij het . Restaurant stroom Lent op Telefoonboek. Een sfeervol en hip restaurant in het oude waterpompstation Lent! Hier ben je vrij - niets hoeft of moet.


Het karakteristieke waterpompgebouw aan de Vossenpelssestraat is Lent is getransformeerd in een restaurant. Richard van Oostenbruggge tegen de stroom in. Het restaurant gaat vierkante meter tellen, waarin de keuken het middelpunt wordt met . Voor personen: een voor- of nagerecht.

RAS guarantees you a perfect night, amazing decor, you can enjoy the. Populaire Barchel opent tweede vestiging op Nieuw Zuid. Na het restaurant krijgen ook de kamers een upgrade. The Stroom , Pudsey: See unbiased reviews of The Stroom , rated of and one of Pudsey restaurants on TripAdvisor.


De auto van de Ieperse kwam na het ongeval tegen een elektriciteitskast terecht. Hierdoor zat het restaurant De Wikkelaar even zonder stroom. Stroom Ik heb hier een keer ontbeten, op het terras, buiten, en.


De Waalsprong heeft er sinds juli een horeca aanwinst bij: Stroom ! Het sfeervolle restaurant is gevestigd in het oude waterpompstation van . De installatie bestaat uit een . The stroom is a modern restaurant situated in Pudsey. We offer high quality food and great value menus. Our contemporary yet unpretentious style and . Bierbrouwerij Alfa in Schinnen merkt dat er behoefte aan is en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts