woensdag 22 juli 2015

Zandvangput

PVC zandvangput online voordelig bij PVC Voordeel! Wilt u een infiltratiesysteem aanleggen? Dan is de zandvangput een essentieel onderdeel hiervan.


De naam zegt het eigenlijk, de zangvangput is een put, . Een zandvangput wordt gebruikt om het water te ontdoen van gronddeeltjes, nadat het door de bladafscheider van de grote vuildelen is ontzien. Zandvangput kopen op Leidingshop.

Na de loofafscheider waar de grote vuildelen worden verwijder komt het te infiltreren water in de zandvangput. Hier bezinken de zwaardere delen en stroomt . Voor gietijzeren deksels en roosters geldt: De oppervlaktedeklaag van gietijzeren onderdelen heeft slechts een . PVC ZANDVANGPUT - Voordat het water een infiltratie buis of krattensysteem inloopt dient het zo schoon mogelijk te zijn. De afvoerput is bedoeld om verontreinigingen in het regenwater te filteren. De put is standaard voorzien van een kunststof deksel, . Neemt de stroomsnelheid af, dan komt het zand tot bezinking in een zandvangput.


U kunt het dan op geplande tijden verwijderen, terwijl uw afvoer schoon blijft. Door middel van een koppelstuk of koppelbuis direct .

Terug naar REGENWATERINFILTRATIE. DS PLASTICS, gevestigd te Lokeren, is sinds jaren een . Voorzien van blad- en vuilfilter. De Stelcon M-open goten kunnen afgewaterd worden op de Stelcon zandvangput.


Zowel de open goot als de zandvangput hebben een vellingkant. In de zandvangput bezinken de kleinere onzuiverheden en stroomt het gefilterde water door een gaasfilter naar het IT-riool of de infiltratiebox. Met VS (verzinkt staal) rooster. Bekijk de veelgestelde vragen . PVC Hulpstukken voor riool en hemelwatervoer, voor de aanleg van hemelwater en afvoer riolering rondom uw huis. Er is geen verwerkingstekst gevonden voor dit product.


KOMO is een privaat keurmerk afgegeven door een Certificatie Instelling. De zandvangput wordt geleverd inclusief deksel van gietijzer. Om te voorkomen dat er zand vanaf het straatwerk in de kratten komt is het raadzaam om voor de kratten deze zandvangput te plaatsen. Aquafix Milieu produceert in eigen fabriek een uitgebreide lijn slibvangputten.


Type BD Type BD is infiltratie-unit inclusief geïntegreerde geperforeerde buis Ø 10 speciaal voor het aansluiten op de bijbehorende zandvangput. Prijzen zijn exclusief BTW. Akatherm Nicoll Connecto zandvangput.


De zangvangput wordt standaard voorzien van een gieti- jzeren rooster. Diameter 400mm Hoogte 80cm Emmer dia 315mm Aansluiting 2x160mm Nettevolume 2Liter .

De VRW1NG is geschikt voor het opnemen van een ondergrondse leiding met uitwendige diameter 1mm. Het regenwater moet tegenwoordig in de tuin blijven en mag op veel plaatsen niet langer afgevoerd worden via de riolering van de . Deze zandvangput zorgt ervoor. Bestel direct in onze webshop of neem contact met ons op voor een vakkundig . Prijs per stukdit product wordt u aangeboden door . Artikelgroep, Infiltratie Boxen.


Bestel de Hydroblob zandvangput loofscheider ZVP-PD 615H Ø20cm voordelig via de website. Aan onze afbeeldingen kunt u geen rechten ontlenen. Kunststof zandvangput , voorzien van kunststof deksel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts