maandag 16 maart 2015

Dudapaiva company

Duda Paiva Company creates visual performances with puppets and dance. Met zijn danspartners, gemaakt uit . Het zijn wonderlijke wezens, die poppen van Duda Paiva. Ze hebben gekke koppen, vleugels en . Deze voorstelling wordt voorafgegaan door een inleiding.


Na afloop van de voorstelling is er vanaf 15.

Na het succes van DE GRIEKEN komt Duda . Mensen die leven met de wetenschap dat de computer het werk dat ze doen beter . Dit beeldende theatergezelschap bestaat inmiddels tien jaar met als . Maar ze hebben ook armen en benen: zijn . Het spel met het spel beheerst Paiva als geen ander en compenseert het dunne verhaallijntje ruimschoots. They have crazy heads, wings and tails. But they also have arms and legs.


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. In de ruim tien jaar dat DPC bestaat, .

Ko van den Bosch regisseert en speelt Ding Dong. Hij brengt een wereld tot leven die wij enkel kennen uit boeken, tekenfilms en videogames. Dudapaiva Company is een internationaal gezelschap dat de levendige cross- over van dans en objecten vertaalt naar een uitbundige en eigenzinnige vorm . Een feestelijke ontmoeting van de ontroerende muziek van Henry Purcell, gespeeld door . Met hun gekke koppen, vleugels en staarten. De workshop is ontwikkeld voor dansers, . SCHAGEN - Een voorstelling voor de jeugd op het kruispunt van dans, poppenspel en multi media.


De poppen van DudaPaiva zijn wonderlijke . Een wereld die je kent uit stripboeken, videogames en tekenfilms komt tot leven op het podium. We zoeken een grafisch vormgever die het . Speciaal voor het hele gezin: De Sprookjeskoningin! De avonturiers van het Nederlands Blazers Ensemble zijn toe aan . Schouwburg Odeon, Zwolle, NL jan.


Theater Kikker, Utrecht, NL jan. Cultuurpodium Groene Engel, Oss, NL Monsters! Humoristische voorstelling met fantastisch poppenspel over aandoenlijke monsters. Vier mythologische wezens delen hun verhalen met het publiek en vragen . Visual Arts Performance Art .

Het ene stelletje dat bij het andere stelletje komt . Art, as part of our insane capacity for hope, makes it possible for us to cope with our permanent madness and our boundless brutality. De ontroerende muziek van barokcomponist Henry Purcell, gespeeld door zeven muzikanten van het Jong Nederlands Blazers . Een avond voor de liefhebbers van prachtig . Find related and similar companies as well as employees by title and much more. De Laswerkplaats opende tijdens Spoffin de deuren voor . DudaPaiva Company Try Out Met Blind Laswerkplaats Amersfoort Festival Spoffin.


DUDAPAIVA COMPANY Break a legend. Een opvallende selectie van acts waarin de mix van dans en poppen bloed laat . Stroet-Feikeshuis- Dudapaiva Company. Dansers en voetballers van Cia. Vero Cendoya voert een stuk op dat uitmondt in een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts