donderdag 29 januari 2015

Geld voor cartridges

Het inzamelen van lege cartridges en mobiele telefoons levert veel geld op. U kunt dit zelf houden, maar ook via ons rechtstreeks doneren aan het goede doel! De vergoeding voor uw lege inktcartridge kunt u eenvoudig opzoeken.


Kijk op de recycle pagina voor alle informatie en de actuele vergoedingen. Vraag direct een offerte aan voor uw leeggoed.

Onze service is volledig gratis, meer zelfs: meestal levert het jou geld op. Voor elke herbruikbare cartridge en voor de meeste afgedankte ICT-materialen krijg je. Cartridges kun je inleveren bij jou in de buurt of via de post. We geven je een overzicht van inzamelpunten, organisaties en goede doelen. Voor herbruikbare cartridges kunnen wij u een aantrekkelijk vergoeding uitkeren.


Hiermee ontlast u het milieu en kunt u er nog geld mee verdienen ook. Parc- ink geeft de hoogste vergoedingen!

Lever uw lege cartridge of toner in! Geld verdienen met het inzamelen van lege cartridges ? Bij SecondLife Inkjets zijn uw lege cartridges geld waard. Stuur ze gratis op en ontvang binnen weken . Verzamel oude cartridges en lever ze in voor geld. De cartridges kunt u opsturen of ze worden . Ik ben nog een aantal oude lege cartridges. Een vriend vertelde mij dat je deze kan inleveren en er veel geld voor kan krijgen.


Nica-CTC haalt gebruikte, lege cartridges op, zowel toners als inktcartridges. Nica haalt uw verzamelde of ingezamelde lege toners- en inktpatronen vanaf vergoedbare stuks gratis bij u op, meer nog: uw lege cartridges zijn geld waard! Niet alle cartridges leveren geld op. Nieuw gebouwde (New Built) huismerk cartridges leveren over het algemeen niets op omdat ze niet hergebruikt kunnen.


Daarnaast mogen zichtbaar beschadigde toner en cartridges niet. TomsonRecycle haalt gratis uw lege inkt en toner op met attest. Ontvang geld terug van HP, bij aankoop van originele HP inktcartridges.

TonerAankoop makkelijk en snel uw overtollige toners en inktcartridges ! Het cartridge recyleprogramma van 123inkt is op dit moment alleen beschikbaar in Nederland. Helaas kunt u op dit moment nog geen lege inktpatronen naar . Wat doet u met de lege cartridges en patronen? Gooi ze in ieder geval niet weg! Jouw lege cartridges zijn dus geld waard!


Bestel nu online cartridges , printers of papier. Voor vrijwel elke printer hebben wij de juiste cartridge. Tip: je oude cartridge is geld waard! De merken die deze inktcartridges verkopen, vragen vaak erg veel geld voor de cartridges. Daarom hebben wij van Alleeninkt.


Printpaleis, vullen inktpatronen HP, Canon, Brother, Lexmark en Epson. Tot wel besparing op uw printkosten. Dat is goed voor het milieu en het levert de school (Petrusschool Cartridge Fonds ) geld op. Geld dat aan de leerlingen van school en aan goede doelen kan . Terwijl ze simpelweg geld waard. Gooit u deze zoals velen ook gewoon in de prullenbak?


En hoe werkt dit bij u op kantoor? Voor een cartridge met printerkop ontvang je €korting, een cartridge zonder printerkop heeft een inruilwaarde van. Weet u niet wat u moet doen met oude mobieltjes, lege cartridges of oude.


Veel oude mobieltjes liggen ongebruikt in de kast, terwijl ze geld waard zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts